Ugly Bar (Take over)

När

14 oktober    
20:00

Event Type

Hej alla rockälskare och partysugna! Vi har en spännande händelse på gång som du absolut inte vill missa! Dirk och Pastorn från det legendariska rockbandet Papa Ugly kommer att ta över Björnes bar för en natt fylld med fantastisk musik och oförglömlig stämning.

Om evenemanget:
Dirk och Pastorn, två av bandmedlemmarna från Papa Ugly, kommer att vara era värdar för kvällen. När de inte står bakom bardisken och serverar, kommer de att kasta sig in i musikens värld och leverera grym rockmusik direkt från Björnes fönster! Det här är en unik chans att se dessa begåvade musiker i en mer intim och nära atmosfär.

Vad kan du förvänta dig:

Live Rockmusik:
Dirk och Pastorn kommer att skapa en elektrisk stämning med sina instrument och kraftfulla röster. Förbered dig på att rocka loss till deras ikoniska låtar och några överraskningar!

Drinkar och Drycker:
Björnes bar kommer att ha ett sjyst utbud av drycker och cocktails till förmånliga priser. Låt oss höja glasen och skåla för en oförglömlig kväll.

Trevlig Atmosfär:
Björnes bar är känd för sin mysiga och välkomnande atmosfär. Det blir en kväll där du kan träffa nya vänner och dela din passion för musik.

Biljettinformation:
Inträde: [Gratis]
Åldergräns: [18+]

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. We don\'t track any information.