Papa Ugly

När

16 september    
22:00

Event Type

🎸 Papa Ugly – Rock and Party! 🎉

Förköp: swich 80 kr 070 6150221

Rock ’n’ roll partydjur! Gör dig redo att släppa loss din inre vilda sida och följ med oss på en elektrifierande natt med non-stop rock och partymusik med det enda bandet Papa Ugly!

🎶 Om Papa Ugly:
Papa Ugly är ett rockband som vet hur man skruvar upp volymen och tänder scenen! Med sina energiska framträdanden och smittande entusiasm har de blivit kända för att leverera en oförglömlig upplevelse varje gång de går upp på scenen. Papa Ugly har rockat scenen i många
och har fått en hängiven fanbas med sin scennärvaro.

🎸 Musikstil:
Papa Ugly har specialiserat sig på att rocka av dina strumpor med en mördande blandning av klassiska och samtida rockhits. De kommer att få dig att headbanga, dansa och sjunga med hela kvällen.

🎤 Liveframträdanden: Papa Ugly kommer att gå på scenen med sin fullgas rockenergi, och levererar en blandning av publikbehagliga covers och originalhits som får dig att hoppa, dansa och sjunga med.

🍻 Festkväll: Det är inte bara en konsert; det är en fest! Njut av en livlig atmosfär där du kan få kontakt med andra musikentusiaster, få nya vänner och dela kärleken till rock och goda tider.

Gör dig redo att rocka ut, släppa loss och ha ditt livs tid på Papa Ugly Rock and Party Music. Markera dina kalendrar, sprid ordet och följ med oss för en oförglömlig kväll som kommer att göra dig sugen på mer!

Let’s make some noise and rock the night away with Papa Ugly! 🤘🎸🎉

Björnes Nygatan 17

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. We don\'t track any information.