Northern Ladies

Northern Ladies

När

9 mars    
22:00

Event Type

Biljetter 120:- + serviceavgift https://easytic.se/event/northern-ladies/

kväll fylld med den råa kraften och energin från Northern Ladies! Det är med stor glädje och spänning vi presenterar er detta enastående band, vars enkel pumpande hårdrock med ruffa kanter kommer att få era hjärtan att bulta och era själar att vibrera.

Northern Ladies har varit frånvarande från Örebro-scenen sedan 2016, och det är med stor stolthet vi välkomnar dem tillbaka till staden för en exklusiv liveupplevelse på Björnes. För er som inte fick chansen att se dem sist, är det nu er möjlighet att fånga dem i aktion och låta er svepas med av deras musikaliska magi.

Bandets unika förmåga att skapa en oemotståndlig atmosfär på scenen kommer att ge er en konsertupplevelse utöver det vanliga. Northern Ladies levererar inte bara musik, de skapar ett emotionellt laddat äventyr som kommer att sätta er puls i svang.

Så, släpp loss era inhiberingar och låt er föras bort av den dynamiska ljudvågen som Northern Ladies skapar. Det här är inte bara en konsert, det är en resa genom ljudets landskap där varje ton är en brygga till en värld av passion och känslor.

Björnes kommer att pulsera av energi när Northern Ladies intar scenen. Missa inte chansen att vara en del av denna unika upplevelse. Boka era biljetter nu och gör er redo för en natt av obegränsad musikalisk njutning!

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. We don\'t track any information.