Monsterhead

Monsterhead

När

24 februari    
21:30

Event Type

Biljetter 120kr + service avgift: https://easytic.se/event/monsterhead-feb-2024/

Monsterhead är inget mindre än en hyllning till den oslagbara Motörhead-ljudvågen, och om du är en sann metalhead är detta verkligen ett tillfälle du inte vill missa. Denna tribute tar arvet från Motörhead och förvandlar det till en explosiv liveupplevelse, där varje riff och varje trumslag är en hyllning till den renaste och mest outtröttliga kraften inom hårdrocken.

Bered er på att kastas in i en värld av ösande gitarrer, dundrande basgångar och orubbliga trumrytmer när Monsterhead tar scenen. Deras passion för Motörhead’s arv är smittande och kommer att sätta er i en headbangande extas från första tonen till sista ackorden.

Monsterhead är inte bara en tribute, det är en resa tillbaka i tiden då Motörhead regerade över arenor och festivaler. Deras noggranna tolkning och hängivenhet till detaljer kommer att få er att tro att ni står mitt i Motörheads legendariska konserter.

Så, metalheads, förena er och låt Monsterhead bli er guide till en kväll fylld av öronbedövande musikalitet och en atmosfär av ren metallglädje. Boka era biljetter nu och gör er redo att omfamna kraften och arvet av Motörhead genom Monsterhead! Det här är ett tillfälle ni inte vill gå miste om. Let the metal madness begin!

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. We don\'t track any information.