Max Cash & Karaoke Klubben

Max Cash & Karaoke Klubben

När

16 februari    
19:00

Event Type

Max Cash kommer till Björnes för att bjuda på en garanterad kanonkväll!

Med en gedigen bakgrund som Johnny Cash-tributeartist kommer det givetvis bli en hel del Cash under kvällen, men även en massa andra rock-/blues och countryklassiker!

Vi ses på Björnes!

🎤🎶 Kom och bli stjärnan på vår karaokekväll! 🌟✨

Vi bjuder in dig till troligen Örebros bästa karaokeupplevelse som du inte vill missa! Oavsett om du är en erfaren sångare eller bara vill ha kul med vänner, är vår karaokekväll det perfekta tillfället att visa upp din talang och sjunga med glädje!

Vi har ett brett urval av låtar för dig att välja mellan, allt från de senaste hitsen till tidlösa klassiker. Ta med din bästa sångröst och visa upp din inre superstjärna inför en entusiastisk publik.

Oavsett om du vill göra en soloframträdande eller bilda en grupp med dina vänner, är vårt karaokeevent öppet för alla. Så släpp loss, sjung med glädje och skapa minnen som varar för evigt!

Håll utkik på vår Instagram-sida för mer information och uppdateringar om evenemanget. Låt oss veta att du är på väg genom att använda hashtaggen #karaokeklubben

Kom och låt din röst höras! Vi ser fram emot att fira musiken tillsammans med dig på vår karaokekväll. 🎉🎶✨

Kom i god tid och välj vad du vill sjunga. Vi tar emot era önskemål med start 21:45 och startar ca 22:00.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. We don\'t track any information.