Karaoke Klubben

Karaoke Klubben

När

26 januari    
19:00

Event Type

Spencer kommer för första gången till Björnes och vi ser fram mot det med spänning. Han kommer som trubadur leverar en rad sånger med igenkänning och varför inte sjunga med.
Björnes rockbar Nygatan 17

🎤🎶 Kom och bli stjärnan på vår karaokekväll! 🌟✨

Vi bjuder in dig till troligen Örebros bästa karaokeupplevelse som du inte vill missa! Oavsett om du är en erfaren sångare eller bara vill ha kul med vänner, är vår karaokekväll det perfekta tillfället att visa upp din talang och sjunga med glädje!

Vi har ett brett urval av låtar för dig att välja mellan, allt från de senaste hitsen till tidlösa klassiker. Ta med din bästa sångröst och visa upp din inre superstjärna inför en entusiastisk publik.

Oavsett om du vill göra en soloframträdande eller bilda en grupp med dina vänner, är vårt karaokeevent öppet för alla. Så släpp loss, sjung med glädje och skapa minnen som varar för evigt!

Håll utkik på vår Instagram-sida för mer information och uppdateringar om evenemanget. Låt oss veta att du är på väg genom att använda hashtaggen #karaokeklubben

Kom och låt din röst höras! Vi ser fram emot att fira musiken tillsammans med dig på vår karaokekväll. 🎉🎶✨

Kom i god tid och välj vad du vill sjunga. Vi tar emot era önskemål med start 21:45 och startar ca 22:00.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. We don\'t track any information.